Om mig

Jeg brænder for at hjælpe andre. Det er en helt igennem fantastisk følelse, at se mine klienter blive stolte og lykkelige over, hvad de har opnået hos mig. 

Mine kompetencer bygger på en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og mit arbejde med metakognitiv terapi hos Open Mind – Terapi og Coaching i Roskilde. Hvis du ønsker 1:1 samtaler af en varighed på 55 min, skal du skrive dig op her.

Min interesse for kost startede for fire år siden, da jeg fik psoriasis. Psoriasis er en kronisk autoimmun hudsygdom, der viser sig som udslæt, som kan dække store dele af huden. Jeg fik at vide, at sygdommen kunne holdes nede gennem medicin. Jeg har aldrig været glad for at tage medicin, så jeg begyndte at undersøge, om der var andre måder at holde sygdommen nede.

Jeg fandt ud af, at kosten havde en stor betydning, og jeg ændrede derfor store dele af min kost. Kostændringerne hjalp mig med at holde styr på min psoriasis, og min interesse for kost og sundhed voksede mere og mere.

Jeg begyndte at interessere mig for, hvordan jeg kunne hjælpe andre mennesker, og jeg startede derfor på Ernæring og Sundhed-uddannelsen. Jeg går helhjertet ind i processen om at hjælpe dig. Jeg glemmer aldrig den glæde og lettelse jeg fik, da jeg fandt ud af, at kosten kunne hjælpe mig med min sygdom. Det er denne glæde, jeg gerne vil være med til at give dig. Jeg er med dig hele vejen i rejsen mod at opnå dine mål.

Lad os tage en snak om dit forløb