Om mig

Jeg er en kvinde på 23 år, der brænder for at hjælpe andre. Det er en motivationsfaktor for mig, at se mine klienter blive glade og opnå deres mål.

Jeg har kompetencer i coaching gennem mine erfaringer hos OpenMind i Roskilde. Jeg nyder at have muligheden for at møde mine klienter fysisk. Hvis du ønsker at få coaching med en tættere relation skal du vælge at bestille tid under “Sundere livsstil”.

Min interesse for kost startede for fire år siden, da jeg fik psoriasis. Psoriasis er en kronisk autoimmun hudsygdom, der viser sig som udslæt, som kan dække store dele af huden. Jeg fik at vide, at sygdommen kunne holdes nede gennem medicin. Jeg har aldrig været glad for at tage medicin, så jeg begyndte at undersøge, om der var andre måder at holde sygdommen nede.

Jeg fandt ud af, at kosten havde en stor betydning, og jeg ændrede derfor store dele af min kost. Kostændringerne hjalp mig med at holde styr på min psoriasis, og min interesse for kost og sundhed voksede mere og mere.

Jeg begyndte at interessere mig for, hvordan jeg kunne hjælpe andre mennesker, og jeg startede derfor på Ernæring og Sundhed-uddannelsen. Jeg går helhjertet ind i processen om at hjælpe dig. Jeg glemmer aldrig den glæde og lettelse jeg fik, da jeg fandt ud af, at kosten kunne hjælpe mig med min sygdom. Det er denne glæde, jeg gerne vil være med til at give dig. Jeg er med dig hele vejen i rejsen mod at opnå dine mål.

Skriv dig op til en uforpligtet samtale